Wij helpen u bij het ontwerpen van uw droomkeuken!

 
 
 
 

Inbouwmagazijn bied diverse mogelijkheden...

Het Inbouwmagazijn biedt u niet alleen zeer breed assortiment inbouw- en vrijstaande keukenapparatuur aan, maar ook verschillende types keukens en diensten van onze keukenarchitect. Hieronder vindt u meer uitgbreide informatie.

A

Afspraak in de showroom

Mogen wij u uitnodigen in onze showroom met keukens voor het maken van een offerte dan kunnen wij onder het genot van een kop koffie alle details van uw keuken bespreken, neemt a.u.b. de keukenmaten mee.

Vervolgens bespreken wij de mogelijkheden van de materialen, wilt u een granieten werkblad, kunststof of hout...

Vervolgens kijken wij samen naar de uitvoering voor uw keuken, is dit misschien greeploos, hoogglans of zijdeglans, kunsstof of hout, maar ook klassiek, landelijk of modern.

Daarna gaan wij de aparatuur doornemen, wilt u graag een keuken met een mooi vrijstaand fornuis, een inbouw stoomoven of inbouw koffieapparaat, geeft u de voorkeur aan gas of inductie koken, alom vele vragen, doch wij hebben alle apparaten in onze showroom staan en geven u graag een deskundig advies. Kortom uw hele keuken wordt onder de loep genomen en samen met u op papier en in tekening gezet, pas dan volgt offerte met prijzen, en bij opgeven van order kunnen wij montage van keuken, maar ook aanpassen leidingwerk e.d. geheel voor u verzorgen. Alom uw keuken kookklaar opleveren.....

B

Prijsindicatie

Lukt het u zelf om e.e.a. goed in te plannen en wilt u graag vooralsnog alleen maar even een prijsindicatie, mailt of stuurt u ons dan graag uw keukentekening met wensen, dan ontvangt u z.s.m. een prijsindicatie.

C

Afspraak bij u thuis

Is het voor u moeilijk maten te nemen van de keuken, of is het moeilijk een indeling te maken, dit i.v.m. deuren of radiatoren die in de weg zitten, wilt u graag een kookeiland maar ziet geen uitweg, dan nodigen wij u uit een afspraak te maken voor het vrijblijvende bezoek van onze keukenarchitect ter plaatse bij u thuis in uw huidige keuken.

Hij zal dan samen met u het meest optimale, maar ook het meest creative eruit halen. Dit alles zal hij dan op een mooie plattegrond, maar ook in gekleurde perspectief tekeningen aan u aanreiken, dan is e.e.a. zeer overzichtelijk voor u uitgewerkt. Dit kent geen verplichtingen of kosten, mits afstand erg ver van onze showroom is, doch dan maken wij u graag een prijsopgave van kosten bezoek vooraf, bij noteren van keukenorder, crediteren wij dan graag deze kosten.

Is het mogelijk voor u om een keuze te maken, vul dan s.v.p. onderstaande keuzehokjes A-B-C in, dan zullen wij z.s.m. passend reageren:

A
Bezoek showroom; indien u vooraf een afspraak maakt, plannen wij uw bezoek in en hebben dan alle tijd voor u voor het maken van een passende offerte.
B
Opsturen van uw keukenmaten en gegevens, dan zullen wij u z.s.m. en passende prijsindicatie en tekening sturen
C
Is het voor u allemaal moeilijk zelf in te vullen en wilt u graag vrijblijvend bezoek van onze keukenarchitect aan huis, dan maken wij z.s.m. een passende afspraak met u.

Uw persoonlijke gegevens

Voornaam of voorletter(s)
*
Achternaam:
*
Bedrijfsnaam:
Straat en huisnummer:
*
Postcode en woonplaats:
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefoonnummer: