Een M-system fornuis voor uw keuken

De M-System fornuizen blinken uit in prijs/prestatie verhoudingOntwerp uw eigen keuken met m system onderdelen. De onderdelen van het M-system kunnen in elke keuken worden toegepast. Kies een m system fornuis, een m-system afzuigkap en een m-system koelkast. Kijk in het brede assortiment van de m-system module keukens en creŽer uw eigen droomkeuken.

Een m system fornuis voor uw keuken

Wij van Het Inbouwmagazijn leveren complete m-system module keukens. De m-system module keukens komen van het merk Boretti. Het merk Boretti staat bekend om de grote fornuizen van hoge kwaliteit. De fornuizen van Boretti hebben veel panruimte en datzelfde geldt voor m system fornuizen. Zo kunt u kiezen uit de m system onderdelen voor bijvoorbeeld een Boretti inbouwfornuis. Het m system fornuis heeft zes branders en een wokbrander. De gasbranders zijn met verschillend vermogen af te stellen zodat de maaltijd altijd naar wens kan worden bereid. De oven van het fornuis heeft twee roosters, twee bakplaten en een pizzasteen. Bij de oven kan men kiezen voor onderwarmte en bovenwarmte. Er is ook een ontdooistand en warmhoudstand.

De M-system fornuizen hebben energielabel A. Het fornuis is in klassieke en moderne uitvoering leverbaar. Met telescopische poten kan het fornuis op werkhoogte worden afgesteld. De werkhoogte zal dan tussen de negentig en zesennegentig centimeter zijn. Daar omheen kunt u m systeem onderdelen kiezen zoals hoge kwaliteit gelakte kasten. Bij het fornuis kunnen diverse kleuren achterwanden worden gekozen.

M system afzuigkap voor bij uw fornuis

De M-System afzuigkappen blinken uit in prijs/prestatie verhoudingBij het fornuis hoort een bijpassende afzuigkap. Bij ieder stijlvol m system fornuis kan een hoogwaardige afzuigkap worden gekozen. De m system afzuigkap is van RVS. Er zijn diverse modellen afzuigkappen. Zo is er een schouwmodel met een breedte van negentig centimeter. De afzuigkappen hebben een capaciteit 450 m3 per uur of 560 m3 per uur. De bediening is via een schuifregelaar aan de onderzijde van de afzuigkap of druktoetsen. De meeste afzuigkappen hebben drie vermogensstanden. Deze afzuigkappen hebben dan ook twee motoren. De afzuigkap is ook te gebruiken voor recirculatie. Dit kan door in de afzuigkap een koolstoffilter te plaatsen. De m system module afzuigkap valt op door het strakke design en het prijsniveau.

Wilt u nog meer m system onderdelen in uw m system keuken? Kijk dan eens bij de koelkasten. De M system koelkast ziet er van buiten uit als kast en valt dus niet op tussen de andere keuken apparatuur. Er zijn diverse m system onderdelen te verkrijgen om zo een complete m system keuken samen te stellen. Laat u adviseren door onze experts om het gewenste modules binnenkort in uw keuken in te bouwen. Bekijk nu onze m system module keukens en kook binnenkort in uw eigen droomkeuken.