Falcon fornuis

Falcon fornuizen zijn populair onder klassiek Engelse stijl liefhebbers Houdt u van culinaire hoogstandjes? Goede keukenapparatuur is een voorwaarde om op hoog niveau te kunnen presteren in de keuken. Dan kunt u niet zonder een luxe Falcon fornuis. Bij Inbouwmagazijn koopt u een fornuis voordelig online, maar u kunt ook even in onze fysieke winkel in Enschede komen kijken. Wij hebben moderne fornuizen tegen scherpe prijzen. Inbouwmagazijn staat garant voor de laagste prijzen op topklasse fornuizen zoals die van Falcon.

Droomt u al lang van een Falcon fornuis?

Grijp uw kans bij Inbouwmagazijn. U vindt bij ons alle Falcon fornuizen tegen betaalbare prijzen. Een Falcon Classic 90 bijvoorbeeld is een fantastisch fornuis dat een gezellige sfeer in huis brengt.

Wat kan een Falcon Kitchener 90?

U bekijkt de complete Falcon fornuizen lijn bij ons in de winkelEen Falcon Kitchener 90 is speciaal geschikt voor het koken met Falcon ovens. Dit fornuis heeft twee ovens en kan grillen. U kunt kiezen voor een Falcon combinatie van gas en elektrisch of u kiest voor een puur elektrisch fornuis.

Dit elektrische fornuis van Falcon kan ook met een keramische kookplaat worden uitgevoerd. Maar het neusje van de zalm, de crème de la crème is toch de Falcon Classic Deluxe 90.