Inbouwapparatuur

U bevindt zich op de pagina inbouwapparatuur van het inbouwmagazijn. Wij voeren een zeer uitgebreid en diep assortiment inbouwapparatuur.

Kies uit onderstaande inbouwapparatuur.

Inbouw Koffieautomaten

Inbouw Koffieautomaten

Wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten

Ovens en Stoomovens

Ovens en Stoomovens

Magnetrons

Magnetrons

Kookplaten

Kookplaten

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Inbouw Koelkasten en Vriezers

Inbouw Koelkasten en Vriezers

Inbouw vaatwasser

Inbouw vaatwasser

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken moeten er veel beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld welke apparatuur u in uw keuken wilt. En moeten dat dan losse apparaten worden, of kiest u voor inbouwapparatuur?

Wat zijn de voordelen van inbouwapparatuur?

In het algemeen zijn er een aantal voordelen aan inbouwapparatuur. Een keuken met allemaal losse apparaten ziet er vaak wat rommelig uit. Inbouwapparatuur geeft een keuken een mooi en opgeruimd aangezicht. Dit is vooral belangrijk bij een open keuken. Een kleine keuken oogt groter en ruimtelijker als er enkel inbouwapparaten in staan. Daarnaast is een inbouwapparaat vaak makkelijker schoon te houden dan een los apparaat. De keuze voor inbouw of los kan per apparaat verschillen.

Inbouwkoelkast en inbouwvriezer

Een inbouwkoelkast zit achter een kastdeur en is daarmee mooi weggewerkt. U kunt echter ook kiezen voor een opvallende design koelkast. Of voor een extra groot model, bijvoorbeeld een koelkast met dubbele deuren. In grote modellen koelkasten zit vaak een vrij groot vriesgedeelte. Dat kan de noodzaak voor een aparte vriezer of vrieskast wegnemen. Heeft u toch een aparte vriezer nodig, dan kunt u kiezen voor een inbouwvriezer of inbouw vrieskast. Net als bij de inbouw koelkast zijn deze onzichtbaar weggewerkt achter een kastdeurtje.

Inbouw magnetron of inbouw combimagnetron

Allereerst dient u te bepalen of u een oven of een combimagnetron nodig heeft. Dat hangt af van het aantal eters dat u doorgaans heeft. Kookt u regelmatig voor een grote groep mensen, dan kunt u beter voor een oven kiezen, omdat deze meestal groter is dan een combimagnetron. Veel mensen die voor een oven kiezen, nemen daarnaast ook een magnetron. Vanwege het nette uiterlijk wordt er vaak gekozen voor een inbouw oven of een inbouw combimagnetron. Zowel een oven als een combimagnetron inbouw kunnen eventueel op ooghoogte ingebouwd worden. Een inbouw magnetron kan ook, maar omdat een magnetron een wat kleiner, handzaam apparaat is, is een losse magnetron vaak praktischer. Deze kan dan makkelijk verplaatst worden.

Vaatwasser inbouw

Bij inbouwvaatwassers kunt u kiezen uit een onderbouwvaatwasser en een volledig geïntegreerde vaatwasser. Een volledig geïntegreerde vaatwasser is volledig onzichtbaar ingebouwd achter een keukenpaneel. De vrij kleine bedieningsknopjes zitten daarbij in de vaatwasser. Een onderbouwvaatwasser zit ook achter een keukenpaneel weggewerkt, maar de bedieningsknopjes zitten aan de voorkant. Welke vaatwasser inbouw u kiest, hangt af van het ontwerp van uw keuken en het bedieningsgemak.

Als u voor inbouw apparaten kiest, moet u van tevoren bepalen waar de apparaten geplaatst worden. In sommige situaties is het praktischer om in plaats van een combimagnetron inbouw, een inbouw koelkast en een inbouw vrieskast te kiezen voor losse apparaten. U kunt deze dan plaatsen waar u wilt.