Inbouw vaatwasser

U bevindt zich op het overizicht van ons vaatwasser assortiment.
Vaak zijn vaatwassers afgebeeld met een keukenpaneel. Dit wordt echter niet bijgeleverd. Het gaat puur om de vaatwasser met of zonder frontbediening

Frontbediening

De bediening van dit type vaatwassers zit aan de voorkant. U heeft de bediening dus altijd in het zicht.

Volledig geintegreerd

Bij volledig geintegreerde vaatwassers zit de bediening aan de boven/binnenkant van de deur.


Vaatwasser Inbouw 45 cm geintegreerd

Vaatwasser Inbouw 45 cm geintegreerd

Vaatwasser Inbouw 60 cm frontbediening

Vaatwasser Inbouw 60 cm frontbediening

Vaatwasser Inbouw 60 cm geintegreerd

Vaatwasser Inbouw 60 cm geintegreerd

Welke inbouw vaatwasser u ook zoekt, u vindt hem hier in onze winkel! Ons assortiment is ongekend groot. Of het nou om merken, prijzen, modellen of maten gaat, nergens zult u zoveel vaatwassers bij elkaar aantreffen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wilt u een vaatwasser als een volledig inbouw model, met alle bedieningsknoppen in de deur? Of vind u het praktischer als de knopjes aan de buitenkant zitten? Wat betreft beide types bieden wij u vele opties.

Van afwas machine naar vaatwasser als inbouw model: een revolutionaire ontwikkeling

In 1886 was het de Amerikaanse Josephine Cochrane die de afwasmachine als eerste ontwierp. Een echte machine die met de hand aangedreven moest worden! Sinds die tijd hebben talloze revolutionaire verbeteringen en aanpassingen elkaar razendsnel opgevolgd. Tot rond 1970/1980 de vaatwasser steeds meer echt ingeburgerd raakte in de Nederlandse keukens. En tegenwoordig, anno 2014 kunnen we eigenlijk niet meer zonder. De huidige generatie vaatwassers maken uw vaat echt goed schoon. Ze zijn ook steeds zuiniger in het gebruik geworden. Qua water, maar ook wat betreft energie. Kiezen voor een is in onze tijd absoluut een verantwoorde keuze!

Volledig oriënteren op vaatwassers doet u hier: alle topmerken op het gebied van de vaatwasser model inbouw kunt u online of in onze winkel kopen

Wereldwijd zijn Bosch, Siemens, Boretti, Smeg, M-System en Hotpoint Ariston toch wel de klasse A. De meest gangbare maten zijn 60 cm en 45 cm. De grootste groep vaatwassers is er in smetteloos wit. Allemaal gemaakt van sterk en roestvrij materiaal. Maar misschien heeft u wel een heel gezellig bonte keuken? Dan kunnen we u wellicht blij verwonderen met een inbouw vaatwasser in een van de volgende kleuren: lime groen, zwart, rood, pastel blauwe of roze. Wij doen als bedrijf alleen zaken met de beste merken ter wereld. En hierin hebben we inmiddels jarenlang zeer goede ervaringen opgedaan. Dus koopt u bij ons een vaatwasser, dan doet u dat bij een betrouwbaar bedrijf dat zegt wat het doet. En dat levert wat het belooft. Onze garanties en leveringsvoorwaarden zijn helder en transparant. Onze prijzen zijn scherp.

Wij hopen u nieuwsgierig te hebben gemaakt. En nodigen u dan ook van harte uit online de vele exemplaren te bewonderen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan zijn wij tot uw dienst per mail en telefoon. Maar u bent ook altijd welkom in onze winkel in Enschede. Succes met het uitzoeken van uw nieuwe vaatwasser inbouw exemplaar!